Is anyone else having problems with the main CMON page?
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 24

Thread: Is anyone else having problems with the main CMON page?

  1. #1

    Default Is anyone else having problems with the main CMON page?

    I can\'t view anything. It says loading done..but nothing shows up.

    All I can do is go direct to the forums by adding forums to the address bar and skipping the main page.

    Sanjay

  2. #2

    Default

    Yup, i got the same problem... i miss my site :cussing::cussing::cussing::cussing:

  3. #3

    Default

    aye - there is a thread in the feeback section. it annoys me that some can still see it though

  4. #4

    Default

    Originally posted by freakinacage
    aye - there is a thread in the feeback section. it annoys me that some can still see it though
    I can still see it :twisted:

    lol

  5. #5

    Default

    I saw this in FireFox. Switching to IE fixed it. Not sure what the problem is.

  6. #6

    Default

    Yeah it has been days since I can browse anything or get the news page at all.

    Of course that\'s fine with me, since I am sick of seeing porn site banner ads.

  7. #7

    Default

    Yes, it was OK this morning, but its all gone tits up again lol
    I cant browse the voting area:(

  8. #8

    Default

    ditto
    same here have to add \'/forums\' and come straight here

  9. #9

    Default

    There\'s something here besides forums???

  10. #10

    Default

    Originally posted by ZaPhOd
    Of course that\'s fine with me, since I am sick of seeing porn site banner ads.
    Good to know I\'m not the only one getting those... I thought maybe I had some adware or something of the like...

    Yeah I can\'t get to the main page, but if I go straight from some of my links (ie. my gallery; but not any specific miniatures) I can get to the forums... I\'d switch to IE (I use Firefox) but mines got so many other problems it\'s not funny.

  11. #11
    Superfreak!!! Dragonsreach's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Bolton, Lancs, UK (A Geordie in Exile)
    Posts
    17,305
    Rep Power
    38

    Default

    It\'s happening within both Firefox & IE. And in a somewhat random fashion.
    I can still access the admin functions and have been approving comments and some people have been able to load up pictures for approval, which have also been approved.
    I can see the gallery by adding Browse to the address, but not individual images.

    Don\'t know what the problem is but have sent Chern Ann a message asking him to investigate.


    (

  12. #12

    Default

    Actually, I\'m kind of glad others are having the same problem. At first I thought it was just me. Figured it was something Miss Pony had done to get back at me for teasing her about her age. :(

    As I mentioned in the other thread, all I can get to is the Forums section with either IE or FF.

  13. #13

    Default

    Seemed specific to CMON, but it seems to be happening (although less frequently) on other web sites.

  14. #14
    Brushlicker Duende's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Chambersburg, PA, USA
    Posts
    1,534
    Rep Power
    19

    Default

    Can somebody who can get to the main page please give me a link to the articles section? I\'m hoping I can get in there if I have a direct link because I need to look up a tutorial for something I\'m working on.

    Help! :cry:

  15. #15
    Arkzein
    Guest

    Default

    http://www.coolminiornot.com/article

    Hope that works. Like most I can only get to the site through other links such as personalgallery pages. (Honestly I thought it was entirely down for days until someone pointed that out to me)

  16. #16
    Brushlicker Duende's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Chambersburg, PA, USA
    Posts
    1,534
    Rep Power
    19

    Default

    Thanks, it worked... hey.. everything\'s working for me now! Is it fixed for everyone else too?

    :o

  17. #17

    Default

    seems to be, got straight to the home page this morning no probs

    @Glyn: If you become a supporter you can turn off the external banner adds :D

  18. #18

    Default

    Originally posted by ZaPhOd

    Of course that\'s fine with me, since I am sick of seeing porn site banner ads.
    If there are adds like that I might just turn them on again;)

  19. #19

    Default

    the main page is working at last but am still timing out and loosing posts :(

  20. #20

    Default

    Seems to be working in it\'s fashion at the moment, the odd time out every few images and whatever but last night I could access the furums via my mail box messages but nothing else :(

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Privacy Policy  |   Terms and Conditions  |   Contact Us  |   The Legion


Copyright © 2001-2018 CMON Inc.

-->