Windows XP update: Service pack 3 error messages
Results 1 to 8 of 8

Thread: Windows XP update: Service pack 3 error messages

  1. #1

    Default Windows XP update: Service pack 3 error messages

    Hello tech-heads :D

    Just wondering if anyone can shed light on these error messages I\'ve been receiving on start up after installing the afore-mentioned service pack 3 update.

    AirGCFG.exe - Entry Point Not Found

    The procedure entry point apsGetInterfaceCount could not be located in the dynamic link library wlanapi.dll.

    -----------------------------------------------------

    WZCSLDR2.exe - Entry Point Not Found

    The procedure entry point apsInitialize could not be located in the dynamic link library wlanapi.dll.
    So far as I tell, nothing seems to be AFFECTED, but it would be nice to stop them appearing :)

  2. #2

    Default

    They both seem to be part of your wireless drivers - DLINK hint and other hint

    try uninstalling and re-installing them

    Shaz

  3. #3

    Default

    Ahhh - they\'d both be for the old wireless then... In which case I can just uninstall them :P

    Where do I do that?
    Control panel > System properties?

  4. #4

    Default

    Yep - control panel >system>hardware

    right click on the relevant device and either uninstall or disable

    Shaz

  5. #5
    Consummate Brushlicker Jericho's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    Edmonton, AB
    Posts
    2,340
    Blog Entries
    78
    Rep Power
    20

    Default

    Beat me to it. Hopefully it works for ya. I\'m still terrified to update to SP3, it wasn\'t such a hot ticket when it first came out...

  6. #6
    Brushlicker johnboyjjb's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Bothell Washington
    Posts
    1,433
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    18

    Default

    All the machines I have built lately have SP3 without any problems. Which is a total of 5.

  7. #7

    Default

    yeah I\'ve got SP3 update on this, no problems as yet

  8. #8

    Default

    SP3 BSOD\'d my wife\'s computer. The problem turned out to be a virtual drive (like DaemonTools) driver. I removed the driver from the startup file and it worked.

    The irritating thing for me was having to go find an old CRT to boot in safe mode. Her 19\" LCD wouldn\'t handle the low resolution.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Privacy Policy  |   Terms and Conditions  |   Contact Us  |   The Legion


Copyright © 2001-2018 CMON Inc.

-->