Problem attaching pictures to threads
Results 1 to 5 of 5

Thread: Problem attaching pictures to threads

  1. #1

    Exclamation Problem attaching pictures to threads

    Hi all, im having trouble attaching pictures to threads from my computer. Get error 404 just at the end when you think its about to attach. any help would be great. they .JPG

  2. #2

    Default

    If need be use photo bucket and just link direct from their. I don't seem to be able to attach pics either (just tried) with the reply function.

  3. #3

    Default

    that what i just did. had to sign up ha! pretty cool site

  4. #4

    Default

    This is an issue with the Flash uploader not working in Chrome, and for some reason working fine in Internet Explorer. There's a link when you try to upload to "use Basic uploader". Use that instead while Vbulletin try to figure out what's going on, or as mentioned an external host works too.
    I like it firm and fruity!

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by Chern Ann View Post
    This is an issue with the Flash uploader not working in Chrome, and for some reason working fine in Internet Explorer. There's a link when you try to upload to "use Basic uploader". Use that instead while Vbulletin try to figure out what's going on, or as mentioned an external host works too.
    Great, that explains it as I do use Google Chrome. Thanks for that

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Privacy Policy  |   Terms and Conditions  |   Contact Us  |   The Legion


Copyright © 2001-2018 CMON Inc.

-->